Put on your FAB FACE honey – time to shine like that STAR you are!

”När jag såg henne visste jag direkt vad jag ville.
De kyssäkta röda läpparna vibrerade, de farligt flirtiga fransarna kastade en fläktande skugga och det lockiga håret föll över hennes rygg.
I wanted to shine…”

På kort tid har kursen ”Put on your FAB FACE honey – time to shine like that STAR your are”  seglat upp som en av våra mest populära klasser – en workshop i hår, smink och styling. Kursen är tre timmar lång och går ut på att det är eleverna själva som gör allt arbete för att lära sig, hitta sin egen stil och känna att de faktiskt klarar av detta själva, men under ledning och med stöd av Mrs M’s diamantprydda hand (d.v.s. det görs ingen påtvingad make-over av ett stylingteam).
Du får ta del av Mrs M’s egna tips och tricks, gott om tid att öva själv och du kommer bokstavligt talat lämna kursen som en ny människa. Både på utsidan och på insidan. Som med alla Mrs M’s kurser, klasser och föreläsningar så är det inte enbart fokus på själva hantverket och ytan utan hela kursen är omhuldad av ett lager av champagne, inspiration och pepp. Woman Power kort och gott.

Denna kurs handlar inte om att abdikera till en viss stil eller att alla skall bli Mrs M-kopior utan om att hitta, och framför allt att våga, locka fram sitt inre bombshell. Fokus ligger på kopplingen mellan det yttre och det inre, hur vi faktiskt kan påverka vår hälsa med vad vi klär oss i för kläder och omger oss med för saker och framförallt vad vi tycker om vår spegelbild.

Detta är en grundkurs för dig som känner att du vill locka fram din inre gudinna men som behöver någon att hålla i handen på vägen. Vi tar upp allt från hur man får sin skönhetssömn trots papiljotter, övar på att få till de där kyssäkta röda läpparna och farligt flirtiga fransarna och pratar om vad man skall tänka på när man köper accessoarer så som hattar och handskar.
Som vanligt ingår en finfin goodiebag med de rätta verktygen (smink och hårprodukter) för att du skall kunna börja ditt nya fabulösa leverne redan dagen efter. Denna gång till ett värde av 1500:-.

Pris:
3 tim workshop kostar 1.590:-
För aktuella datum, besök Schema.
Biljetter: www.billetto.se/the-fab-coach

Möhippa/Tjejgäng:
Är ni ett gäng som vill ha egentid med Mrs M så går det bra att boka en privatkurs. Kontakta oss på info@thefabcoach.com för priser och info.

Företag:
Vill du som företag boka denna kurs för era anställda eller t.ex. som ett event på en mässa, kontakta oss på info@thefabcoach.com för mer info samt offert.

Omdömen:
Nyfiken på vad tidigare deltagare har sagt om denna föreläsning, besök Omdömen.

collage-ff

För fler bilder, besök vår Facebooksida.