Mrs M to the Rescue – how to FEEL fucking freaking fabulous!

Mrs M is on a mission… To fabulouize the world! And now she has come to the rescue to fabulouize YOU!

Mrs M to the Rescuehow to FEEL fucking freaking fabulous” är en föreläsning som inleds med bubbel och avslutas med glitter. Mrs M berättar hur man på bästa sätt tar livet av ärkerivalen Mr Jante. Varför vi kvinnor skall gå i High Heels, varför korseletter är bättre än långkalsonger på vintern och hur man går på toaletten iförd strumpeband. Och inte att förglömma vad ett par stockings kan göra för självkänslan.
She will give you the why and show you the how…

Detta samtidigt som hon delar med sig av sin egna mycket personliga berättelse om hur allting började. Om hur hon gick från att vara en klassisk duktig flicka, slav under Jante och att i princip bli lämnad vid altaret. Via en sommar av en dekadent dödsdans med kungens kossor då Mrs M kom in i hennes liv och bokstavligt räddade livet på henne med hjälp av ett pärlhalsband, fram till att hon idag kallar sig ”the FAB coach” och vet hur hon skall bring out the FAB in you.

Mrs M vill såklart inte att du enbart skall gå hem med huvudet och själen fyllda av inspiration utan även med ett hands-on-starter-kitt så att du kan börja ditt nya fabulösa leverne redan morgonen efter. Därför skickar vi hem er med en goodiebag till ett värde av ca 600:-. Vi samarbetar med ett par väl utvalda, och av oss beprövade, företag för att ge er the short cut into Fabulous Living! 

Online:
P.g.a. rådande omständigheter så har vi nu lagt upp denna föreläsning från eventet ”A night in the name of Woman Power” hos Birger Jarls Under i mars 2020 som en online-föreläsning för endast 200 riksdaler.
Så släng på dig boan, väck butlern och sätt champagnen på kylning för en inspirerande dryg timmeslång upplevelse med en liten extra treat i slutet…
Biljetter: https://billetto.se/users/the-fab-coach

Pris:
En helkväll in the name of Fabulousness på våra öppna event kostar 520:-.
För aktuella datum, besök Schema.
Biljetter: www.billetto.se/users/the-fab-coach

Möhippa / Tjejgäng / Singelhippa:
Är ni ett gäng som vill ha egen special time med Mrs M går denna föreläsning även att boka i en intimare variant, ”Mrs M at your table” där vi efter Mrs M’s föreläsning dricker bubbel tillsammans och pratar om kvinnlighet, självkänsla och egenvärde. Skicka ett mail till info@thefabcoach.com för mer info.

Företag:
Vill du som företag boka denna energiboost av Fabulousness, kontakta oss på info@thefabcoach.com för offert.

Omdömen:
Nyfiken på vad tidigare deltagare har sagt om denna föreläsning, besök Omdömen.

collage-rescue.jpgFör fler bilder, besök vår Facebooksida.

 

 

29 reaktioner på ”

 1. Jag tror att många kvinnor skulle behöva gå på denna föreläsning. För mig var det bästa tipset om att hitta sin inner kvinnlighet och vara stolt för den man är. Mrs Murphys livshistoria var det mest givande momentet. Du är en fantastisk förebild för kvinnor och du ger hopp för oss kvinnor att bli vad vi vill vara.

  Gilla

 2. Jag hade ett konstant leende på läpparna. Kläderna var riktigt kul att inspireras av. Malins historia om att man kan förvända sig över en dag var givande. En riktigt bra föreläsning. Träffar / lyssnar gärna på Malin & c/o igen.

  Gilla

 3. Bästa tipset var det där om att ta dö på Mr Jante. Malin, Mrs Murphy, du är en sann inspirationskälla! Stay that way, jag älskar allt du gör! ❤

  Gilla

 4. Självkänslan stärks och tipsen är många. Är det någon som styrker en så är det Malin. Malins berättelse och framförandet av det kvinnliga är det mest givande.

  Gilla

 5. Bästa tipset var att VÅGA ta plats för din egen skull och att sträcka på sig! 🙂 Nu är det slut på användandet av mysbyxor!

  Gilla

 6. Woman Powerless på alla sätt, allt från storyn till tipsen på kläder. Alla konkreta tips är så roliga. Jag vill slänga mina jeans nu. ❤ YOU! Tack!

  Gillad av 1 person

 7. Underbart kul och flärdigt. Underklädsvisningen var mest givande, skall nu ha snygga underkläder.

  Gilla

 8. Detta var bättre än jag hade förväntat mig och den givande delen var att du visade på dig själv hur man använder underkläderna. Jag hade kunnat lyssna en timma till. Du är en helt underbar människa!

  Gilla

 9. Tack för att jag fick prova korsett! Nu blev jag också sugen på att använda högklackat ännu mer.

  Gilla

 10. Denna kväll lärde mig att inte presentera mig ”vackert” för någon annans skull. Tack så otroligt mycket för det här! ❤ Nästa gång du har det här ska jag se till att min mamma kommer för hon behöver döda Mr Jante.

  Gilla

 11. Ett stort tack för inspirationen du ger och det VIKTIGA budskap du sprider. Kommer gå de andra två kurserna snarast. Men nu ska jag hem och bränna mysbyxorna och äntligen komma ur mamma-funken. Du utstrålar femininet och glädje.

  Gilla

 12. Denna föreläsning har väckt extra tankar att gå mer in och vara den sanna jag. Det var otroligt att se olikheterna i på hur underkläderna formar kroppen.

  Gilla

 13. Jag gillade den ”omvända 5:2-dieten”, dvs att även fira vardagen och inte bara helgen. Och att vara snygg för sig själv.

  Gilla

 14. Thanks darling för att verkligen se form och shapningeffekten av olika underkläder.

  Gilla

 15. Detta var verkligen den egobosten som jag ville ha! Väldigt inspirerande och roande och alla råd om underkläderna.

  Gilla

 16. Det var fantastiskt roligt att få träffa Mrs Murphy i verkligheten. Mycket bra med praktiska underklädstips!

  Gilla

 17. Hade inga direkta förväntningar innan, men jag blev fängslad, Malin var KANON! Bra med små tips i vardagen som gör en starkare.

  Gilla

 18. Denna kväll överträffade mina förväntningar med råge! Tror jag behöver pärlor när jag fixar med veden. Bra underklädstips och jag återkommer på kurs för att lära mig gå på klackar.

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.