How to FEEL fucking freaking fabulous – aktivera din Woman Power!

Det har kommit till min kännedom att det finns kvinnor därute som har blivit itutade att:
• rött läppstift skulle betyda att du är en bimbo och därför en mindre smart varelse.
• klä sig feminint betyder att man är lurad, gör männen en tjänst och inte vet bättre.
• bära höga klackar skulle betyda att du är ett våp som förstör din hälsa för någon annans nöje.
• bejaka sin kvinnlighet med synliga medel är att svika sina medsystrar och vara blind för kvinnokampen.

But listen up sisters, inget kan vara mer fel!
Rött läppstift: användes av de tidiga suffragetterna för att belysa kvinnors rätt till rösträtt. Höga klackar: uppfanns av män för män – och en klack på 7 cm är både vetenskapligt och medicinskt bevisat den bästa träningen för bäckenbottensmuskulaturen ever!
So no worries darlings, I’m here to set the record straight och få er att inte bara känna er bekväma med, utan även hitta styrkan i er kvinnlighet och femininitet. Mrs M to the rescue to FEEL f*cking freaking fabulous! 
Här kommer nu min bok till alla som identifierar sig som feminina kvinnor, min guide till hur du aktiverar din Woman Power.

——————– 

Mrs M – the FAB Coach – brinner för att ta fram den kvinnliga styrkan hos alla som identifierar sig som feminina kvinnor och erbjuder en diamantbeströdd hand att hålla i när du försöker locka fram din inre gudinna.

Mrs M kämpar för att alla kvinnor skall bli tagna på allvar utan att behöva klä ut sig till män. Hennes mål är att få kvinnor att inte bara känna sig bekväma med, utan även hitta en styrka i sin kvinnlighet och femininitet.

Gillar du att utforska dina feminina sidor så är detta boken för dig. Du får äntra en spännande och stärkande värld av underkläder, höga klackar, läppstift och champagne där du får lära dig allt du behöver veta för att FEEL fucking freaking fabulous! Vi får veta varför en korselett är bättre än långkalsonger på vintern, hur höga klackar kan förbättra ditt sexliv samt hur ett par höfthållare kan ge dig bättre affärsavtal (och nej det handlar inte om att du skall visa dem för någon).

Detta kan dock vara en värld som inte är helt lätt att navigera i utifrån dagens samhällsklimat. Sviker jag mina medsystrar om jag målar mina läppar röda? Kan jag stå på barrikaderna i mina högklackade skor? Mrs M lotsar dig rätt och reder ut begreppen med hjälp av både sina egna erfarenheter men även med en stor champagneflaska fylld av vetenskap och medicinska fakta i ryggen.
So are you ready to FEEL fucking freaking fabulous?  

VAD
En handbok i How to FEEL fucking freaking fabulous. Som om Patsy från Helt hysterisktskulle ha skrivit en Mia Törnblom-bok med hjälp av Carrie Bradshaw från Sex & the City som är uppbackad av hjärndoktorn Anders Hansen.

VARFÖR 
Det är dags att vi kvinnor återerövra vår femininitet för vår egen vinnings skull. – Vikten av att få känna sig kvinnlig utan att bli ifrågasatt eller bli anklagad för att vara ett våp eller offer.
Hög tid att avslöja historiens största lurendrejerikupp – att få kvinnor själva att tro att kvinnlighet är något dåligt… för att avväpna sig själva. (Som att få Hulken att tro att grönt är fult för då vill ju Hulken inte vara grön och ingen behöver utsättas för hans krafter – see what they did there?).
Darlings, Woman Power är kryptonit – don’t be ashamed that you got the power honey!

AVSÄNDARE
Mrs M – the FAB Coach – som med sin kvicka stil och ton delar med sig av sina livserfarenheter på höga höjder och undervisar i konsten att aktivera styrkan i din kvinnlighet.

Ur boken:

UNDERKLÄDER  – Underkläder är det mest kraftfulla och omedelbara sättet vi har att påverka vårt humör som i steg två spiller över på självkänslan.
HIGH HEELS  – Klackskola i bild och text + länkat till filmer på Youtube.
HÅR & MAKE-UP  – Hår och make-skola i bild och text + länkat till tutorials på Youtube.  TRÄNING  –   Den bästa träning är den som blir av om det så må krävas paljetter! – Mrs Ms egna unika träningskoncept The GLAMout how to sweat glitter i bild och text + länkat till klipp på Youtube.
NETWORKING  – Använd din woman power i affärslivet och för att nätverka.
DEJTING  – Förklaring hur dejting funkar på en kemiskt och neurologisk nivå. Tips och råd för att lyckas.
MATLAGNING – Mrs M way of cooking. Mrs M deltog i ”Halv åtta hos mig” och gjorde succé med sina glammiga superenkla recept. Här bjuds det på Bloody Mary-soppa, Margurita-pasta och annat för både vardag och fest.

Bokfest 4 okt
Den 4 okt 2019 ställde Mrs M till med stort kalas för att fira boken! Tydligen är det inte brukligt att en författarinna hoppar ner i ett lifesize champagneglas, har butlers, bjuder på burleskshow och bjussar på korv med bröd med ätbart glitter på…?
Men vilken tur att någon kom och satte ribban för bokreleaser då säger jag bara! Ni ser bilder från spektaklet här.

Har ni frågor kontakta oss på info@thefabcoach.com
Beställ: Adlibris
Förlag: Bladh By Bladh

collage-bok

collage-bok2