Dangerous Dames – how to LOVE your curves

”Put the spotlight on me”… sa hon till kassörskan på Ica…

”Dangerous Dameslovely curves” är en dansant workshop i konsten att älska sina former. Att se vilka hälsofördelar vi kvinnor har att vinna på att gilla (och älska) det vi ser i spegeln och inte bara bli bekväm med vår femininet utan även hitta en styrka i den.

Mrs M är även burleskartist och har uppträtt på allt från Las Vegas stora scener till Sicilianska kyrkor, Eurovision Song Contest samt haft en utsåld show på Hamburger Börs och hoppat upp ur gigantiska tårtor på NK. Vare sig man vill göra sig en karriär på scenen eller bara vill känna sig drop dead gorgeous när man handlar mjölk på Ica vill hon inspirera kvinnor till att älska sina former och främst att hitta ett nytt synsätt och förhållningssätt till sin kropp i vardagen.

Möhippa/Tjejgäng:
En kurs i boornas förtrollade värld passar som champagnen i strupen för en möhippa, födelsedagspresent eller som ett extra fabulöst inslag på tjejkvällen. Maila oss på info@thefabcoach.com för info och priser.

Burleskklasser:
Är du nyfiken på burlesk som träningsform eller som karriär så hålls våren 2019 fyra olika nivåer av burleskklasser på Studio Dancing Queen vid Hötorget i Stockholm med prova-på den 17 jan med kursstart veckan efter. Anmälan görs här.

Uppträdande:
Ett burleskuppträdande på ert event är som glitter on the cake, en självklar stämningshöjare. Maila oss på info@thefabcoach.com för info och priser.

collage-dames
För fler bilder, besök vår Facebooksida.