Mrs M to the Rescue – how to FEEL fucking freaking fabulous!

Mrs M is on a mission… To fabulouize the world! And now she has come to the rescue to fabulouize YOU!

Mrs M to the Rescuehow to FEEL fucking freaking fabulous” är en föreläsning som inleds med bubbel och avslutas med glitter. Mrs M berättar hur man på bästa sätt tar livet av ärkerivalen Mr Jante. Varför vi kvinnor skall gå i High Heels, varför korseletter är bättre än långkalsonger på vintern och hur man går på toaletten iförd strumpeband. Och inte att förglömma vad ett par stockings kan göra för självkänslan.
She will give you the why and show you the how…

Detta samtidigt som hon delar med sig av sin egna mycket personliga berättelse om hur allting började. Om hur hon gick från att vara en klassisk duktig flicka, slav under Jante och att i princip bli lämnad vid altaret. Via en sommar av en dekadent dödsdans med kungens kossor då Mrs M kom in i hennes liv och bokstavligt räddade livet på henne med hjälp av ett pärlhalsband, fram till att hon idag kallar sig ”the FAB coach” och vet hur hon skall bring out the FAB in you.

Mrs M vill såklart inte att du enbart skall gå hem med huvudet och själen fyllda av inspiration utan även med ett hands-on-starter-kitt så att du kan börja ditt nya fabulösa leverne redan morgonen efter. Därför skickar vi hem er med en goodiebag till ett värde av ca 600:-. Vi samarbetar med ett par väl utvalda, och av oss beprövade, företag för att ge er the short cut into Fabulous Living! 

Pris:
En helkväll in the name of Fabulousness på våra öppna event kostar 520:-.
För aktuella datum, besök Schema.
Biljetter: www.billetto.se/the-fab-coach

Möhippa/Tjejgäng:
Är ni ett gäng som vill ha egen special time med Mrs M går denna föreläsning även att boka i en intimare variant, ”Mrs M at your table” där vi efter Mrs M’s föreläsning dricker bubbel tillsammans och pratar om kvinnlighet, självkänsla och egenvärde. Skicka ett mail till info@thefabcoach.com för mer info.

Företag:
Vill du som företag boka denna energiboost av Fabulousness, kontakta oss på info@thefabcoach.com för offert.

Omdömen:
Nyfiken på vad tidigare deltagare har sagt om denna föreläsning, besök Omdömen.

collage-rescue.jpgFör fler bilder, besök vår Facebooksida.