Put on your FAB FACE honey – time to shine like that STAR you are!

”När jag såg henne visste jag direkt vad jag ville.
De kyssäkta röda läpparna vibrerade, de farligt flirtiga fransarna kastade en fläktande skugga och det lockiga håret föll över hennes rygg.
I wanted to shine…”

På kort tid har kursen ”Put on your FAB FACE honey – time to shine like that STAR your are”  seglat upp som en av våra mest populära klasser – en workshop i hår, smink och styling. Kursen är tre timmar lång och går ut på att det är eleverna själva som gör allt arbete för att lära sig, hitta sin egen stil och känna att de faktiskt klarar av detta själva, men under ledning och med stöd av Mrs M’s diamantprydda hand (d.v.s. det görs ingen påtvingad make-over av ett stylingteam).
Du får ta del av Mrs M’s egna tips och tricks, gott om tid att öva själv och du kommer bokstavligt talat lämna kursen som en ny människa. Både på utsidan och på insidan. Som med alla Mrs M’s kurser, klasser och föreläsningar så är det inte enbart fokus på själva hantverket och ytan utan hela kursen är omhuldad av ett lager av champagne, inspiration och pepp. Woman Power kort och gott.

Denna kurs handlar inte om att abdikera till en viss stil eller att alla skall bli Mrs M-kopior utan om att hitta, och framför allt att våga, locka fram sitt inre bombshell. Fokus ligger på kopplingen mellan det yttre och det inre, hur vi faktiskt kan påverka vår hälsa med vad vi klär oss i för kläder och omger oss med för saker och framförallt vad vi tycker om vår spegelbild.

Detta är en grundkurs för dig som känner att du vill locka fram din inre gudinna men som behöver någon att hålla i handen på vägen. Vi tar upp allt från hur man får sin skönhetssömn trots papiljotter, övar på att få till de där kyssäkta röda läpparna och farligt flirtiga fransarna och pratar om vad man skall tänka på när man köper accessoarer så som hattar och handskar.
Som vanligt ingår en finfin goodiebag med de rätta verktygen (smink och hårprodukter) för att du skall kunna börja ditt nya fabulösa leverne redan dagen efter. Denna gång till ett värde av 1500:-.

Pris:
3 tim workshop kostar 1.590:-
För aktuella datum, besök Schema.
Biljetter: www.billetto.se/the-fab-coach

Möhippa / Tjejgäng / Singelhippa:
Är ni ett gäng som vill ha egentid med Mrs M så går det bra att boka en privatkurs. Kontakta oss på info@thefabcoach.com för priser och info.

Företag:
Vill du som företag boka denna kurs för era anställda eller t.ex. som ett event på en mässa, kontakta oss på info@thefabcoach.com för mer info samt offert.

Omdömen:
Nyfiken på vad tidigare deltagare har sagt om denna föreläsning, besök Omdömen.

collage-ff

För fler bilder, besök vår Facebooksida.

31 reaktioner på ”

 1. En underbar kväll! Roligast var att prova allt själv och höra alla tips från experterna och få all hjälp.

  Gilla

 2. Kursen överträffade mina förväntningar detta var en kreativ femi-självkänsle boost!

  Gilla

 3. Roligast med kursen var att öva själv och se att jag minsann kan själv!

  Gilla

 4. Kul kväll med kul info. Stämningen blev bättre och bättre ju snyggare vi blev.

  Gilla

 5. Roligast med kursen var att lära sig alla möjliga tricks jag inte kunde innan och roligt med bakgrundsinfo om pinup + cheesecake. Nu kommer jag att våga vara mer bekväm med min kvinnlighet. Så bra kursledare – och så snygga!

  Gilla

 6. Jag känner mig fabuous och vågar ta tillbaka min kvinnlighet. De praktiska delarna var mest givande, nu hem och öva.

  Gilla

 7. Roligast med kursen var att man fick prova och få positiv feedback. Detta var en glad, positiv, lyxig och glamourös kväll.

  Gilla

 8. Detta var uppiggande och ett led i min utveckling. Bäst var att få koll på lösögonfransarna!

  Gilla

 9. Roligast var att få experimentera och vara en magisk kvinna för en kväll. Nu skall jag uttrycka min kvinnlighet mer.

  Gilla

 10. Nu kommer det att explodera kvinno power! Roligt att få ta del av Mrs Murphys egna personliga knep. Kvällen var trevligare och mysigare än jag förväntat mig.

  Gilla

 11. Toppenbra framförande med positivitet. Roligast var den energi ni utstrålade. Nu skal jag VÅGA!

  Gilla

 12. Min upplevelse är positiv, väldigt positiv. Önskar att man fick jobba med det här varje dag. Mer Mrs Murphy åt folket! Det mest givande var att se förändringen.

  Gilla

 13. Bra koncept, bra med liten klass – intimt – extra bonus med bubbel. Fick mycket bra tips på frityrdelen med att proppa håret, har totalt missat det. Detta var en uppglammad torsdag där man får bejaka sin femininet utan att be om ursäkt för det. Vilken boost efter en sån här afton.

  Gilla

 14. Bra mixat med övning och föreläsning och att se allas före och efter. En rolig och trevlig tjejkväll.

  Gilla

 15. En fantastisk härlig, kvinnlig och bubblig afton. Bästa momentet var att måla med eyeliner och göra frisyrer.

  Gilla

 16. Kvällen var trevligare än jag förväntat mig. Nu törs jag nog ta ut svängarna mer. Tack för gemenskap, skratt och nya idéer.

  Gilla

 17. Kursen överträffade mina förväntningar och mer därtill. Roligast var att få prova olika smink och allt skratt. Känner mig verkligen mer bekväm med min kvinnlighet nu, känns jättebra. Känner mig kvinnlig och vacker.

  Gilla

 18. Roligast var att se förändringen på alla deltagarna. Mycket bra make-up tips och jag kommer våga leka mer med make och hår.

  Gilla

 19. Givande kurs som gav mig nya idéer och jag fick lära mig tekniker jag inte hade tänkt på innan.

  Gilla

 20. Kursen överträffade mina förväntningar. Fabulous and awesome! Jag såg Mrs M på TV4 God morgon och blev tagen och ville gå på hennes kurser.

  Gilla

Kommentarer inaktiverade.