The FAB Coach’s School of High Heels – how to SASS that ass!

Träning ger erfarenhet. Så även när det gäller att på ett fabulöst sätt strutta varje trottoar fram som om det vore din alldeles egna catwalk… Mrs M will show you how…

Efter år spenderade uppe på sina höga klackar kan hon allt om hur du sätter ordentligt sväng på dom där härliga höfterna, hur du tränar upp muskulaturen i både vader, vrister och i självaste fötterna (and other places as well) för att orka med långa dagar (och nätter) uppe på höga klackar. All denna kunskap får du ta del av i ”The FAB Coach’s School of High Heelshow to SASS that ASS”. Förutom ren gåteknik går vi även igenom sko- och klackhistoria, hur du skall gå in och bearbeta dina skor på bästa sätt samt vilka hälsofördelar vi kvinnor får av att gå i höga klackar, både psykiska och fysiska. Och så en stor dos inspiration och Woman Power-pepp på det! HURRA! Efter dessa två timmar kan du springa i dina högsta heels och sväva nerför trappor. Det lämnar vi garanti på!

Vill man gå i klackar är det viktigt att lära sig göra detta på RÄTT sätt (annars kan klackgående vara skadligt för kroppen). Därför har vi jobbat tillsammans med både en välrenommerad PT, MalinDeMora, och en Yoga Guru, Marie H Fahlberg som båda tagit fram specifika träningsprogram för att du skall stärka de rätta musklerna för att klara av att sass that ass. Lilbelluas High Heel Yoga-program kan t.o.m hjälpa dig att förbättra din hallux valgus. Alla deltagare får med sig dessa träningsprogram hem.

Medtag:
TVÅ par klackskor, ett par med lite lägre klack som du är bekväm med samt de högsta klackar du äger…! MYCKET viktigt med två par skor. Observera att klackarna måste vara hela och får inte vara trasiga så att spikarna tittar fram för att inte skada golvet i danslokalen. Vi rekommenderar INTE kilklack.

Klädsel: 
Snygg och rörlig, dock inga mysbrallor – det är absolut förbjudet!
Klä dig gärna i något som du känner dig snygg och fabulös i… och som visar those lovely hips and sassy legs of yours… så skippa den bylsiga tunikan och förbered dig på att du kommer att svettas en del så lämna även den tjockaste tröjan hemma.

Inspiration:
Mrs M blev inbjuden att High Heels-testa Pergos nya golv ”Pergo Sensational”. Ta även en titt på vår YouTube-kanal med filmer från tidigare klasser samt podcasts och pressklipp.

Pris:
2,5 h tim workshop kostar 950:-.
För aktuella datum besök Schema.
Biljetter: www.billetto.se/users/the-fab-coach
Unger rådande omständigheter erbjuder vi inga öppna klasser utan bara privatbokningar, både för grupper och för enskilda individer. Maila info@thefabcoach.com för att info.

Möhippa/Tjejgäng:
The FAB Coach’s School of High Heels passar som champagnen i strupen på möhippor för alla, både bruden och gästerna, vill ju kunna dansa hela natten lång på den stora dagen.
Befinner ni er ute i landet och har tillgång till en danssal/gym eller liknande med speglar så hoppar vi genast på första bästa tåg och kommer och lär er allt om livet på högre höjder.
Kontakta oss på info@thefabcoach.com för pris och info.

Företag:
The FAB Coach’s School of High Heels är en populär kick-off-aktivitet för både kvinnor och män. Om era lokaler tillåter det kommer vi ut till er eller så ses vi i en dansstudio. HH passar även bra in på mässor och events. Kontakta oss på info@thefabcoach.com för offert och info.

Omdömen:
Nyfiken på vad tidigare deltagare har sagt om denna föreläsning, besök Omdömen.

collage-hhFör fler bilder, besök vår Facebooksida.


Pergo Flooring anlitade Mrs M för att klacktesta deras nya golv ”Pergo Sensation”. För fler filmklipp från tidigare klasser besök vår YouTube-kanal.