the WomanPower GLAMercise – whatever moves your ass!

Mrs M knows all about how to FEEL fucking freaking fabulous AND how to sweat glitter. True story. Let her teach you.

Att endorfinerna (måbrahormon) sätter igång när vi rör på oss är ingen nyhet. Gillar vi dessutom vad vi ser i spegeln när vi svettas så slår även dopaminet (tillfredsställelsehormonet) i taket!
– What an absolutely fucking fabulous feeling, right?!

En GLAMercise är en burleskinspirerad dansklass till bump n’ grindmusik och till tonerna av Benny Goodman. Vi dansar i klackar, paljetter och fransar och jobbar med boor, långa handskar och shimmybälten (för alla vet ju att fler fransar som rör sig – desto roligare är det att träna. Det är sen gammalt).
Vi bejakar kvinnan och alla hennes dangerous curves, lånar moves, boor och motto (”du skall anse dig vara värd att dyrkas”) från burleskens glamourösa värld och jobbar med rumpa och höfter för att lägga den bästa grunden för att sass that ass uppe på höga klackar året om.
Inga förkunskaper eller danserfarenhet krävs, bara en önskan om att FEEL fucking freaking fabulous!. Vi vet att ”sitting is the new smoking” och att ”what ever moves your ass is a lifesaver”. Bokstavligt talat. Så för att använda ett slitet uttryck, ”den bästa träningen är den som blir av – OM det så må krävas paljetter”!

Klädbeskrivning:
Klä dig i något som du känner dig lite extra sassy i och som visar those lovely curvs of yours, d.v.s inget bylsigt. Vi uppmuntrar även att träna i klackar om du känner dig bekväm i det, dock en rätt modest klack på max ca 5-7 cm. Korselett, strumpebandshållare, nätstrumpor och paljettpannband always help you to bring out the FAB in you (men är inget måste)! Om du vill använda egen boa, handskar och shimmy så ta med detta. Och kom ihåg att ju mer bling-bling du sätter på dig, desto tyngre och jobbigare blir klassen… 😉

Nyfiken på hur spektaklet går till? Besök vår YouTube-kanal för inspirerande träningsvideos.

Företag/gym:
Är ni ett gym som vill boka in en klass så tveka inte att kontakta oss på info@thefabcoach.com.

collage-glamercise2
För fler bilder, besök vår Facebooksida.

GO poster alla