Eftersom the FAB Coach vill att du skall känna dig fabulös alla dagar i veckan vill vi point you in the right direction för ditt nya fabulösa leverne. Därför har vi samlat på oss några, av oss väl beprövade, företag som våra Beloved Partners in Fabulousness som alla på ett eller annat sätt bidrager till ditt Fabulous Living genom att sponsra med produkter till våra kurser eller genom att ge bra erbjudande till våra följare.

baBJÖRN AXÉN – Vardagslyx!
BA har funnits sedan 1963, haft en egen hudvårdsserier sedan 1984 och är kunglig hovleverantör vars vision är att leda utvecklingen och skapa en vackrare värld genom att agera hållbart, se behoven och ta fram skönhet i varje människa. BA är en ledande aktör som alltid strävar efter att leverera det bästa och mest hållbara erbjudandet vars mission är att skapa välbefinnande.
Björn Axén skapar lyxig hårvård med perfekt balans av noga utvalda ingredienser för bästa resultat. Björn Axén sponsrar med hårvård till FAB FACE-klasserna.
bjornaxen.se

ICONMIRROR_logo_black
ICONMIRROR
Vi som idag jobbar med IconMirror har under många år producerat många reklamfilmer och tv-program. Så snart som inspelarna inte var i studion var makeup artisterna upprörda eftersom de hade svårt att utföra sina jobb. – ”Vi kan inte arbeta här! Ljuset är för dåligt!”
Vi försökte köpa speglar med lampor, men hittade inga, vi försökte hyra men fann ingenting som makeup artisterna tyckte var tillräckligt bra. Dom övertygade oss om att det finns ett stort behov för många kvinnor att få lägga sin makeup till ett professionellt ljus.
Först gjorde vi en sminkspegel i kartongpapper och satte lampor runt om. Det blev mycket skratt men vi insåg snart att det faktiskt blev ett riktigt bra ljus. Så tillsammans med makeup artisterna och elingenjörer har vi nu utvecklat smink- speglar som vi producerar med den senaste LED tekniken I premium kvalitet och elsäkerhet.
10 % med koden ”FAB”. www.iconmirror.se

Logotyp-PipersHudvård-500x500px.png

PIPERS HUDVÅRD, the FAB Coach Official Face Salon, ligger centralt belägen på Pipersgatan 30 i Sthlm. Endast ett stenkast ifrån Rådhusets tunnelbanestation. Här hittar ni Lie och Karin, två auktoriserade hudterapeuter (medlemmar i SHR) som valt att
arbeta med resultatinriktad hudvård.
Med koden: thefabcoach får ni 10% rabatt på första behandlingen.
www.pipershudvard.com

TheSkinAgent_Logo_Black
THE SKIN AGENT
är en naturlig och ekologisk (100% vegansk) produktserie som effektivt skyddar mot skavsår på hela kroppen – i alla lägen. THE SKIN AGENT är direktverkande och appliceras likt ett deostick som absorberas av hudenUpptäck ett liv utan lårskav, skoskav, ont skav från behån, infanterield eller skavande träningskläder.Produkterna kan användas på hela kroppen, även intimt, och vi lovar att du alltid kommer vilja ha ett ”stift” i väskan för ”just in case”. Mrs Murphy är ambassadör för The Skin Agent och en av inspiratörerna bakom produkten. Du får 15 procent rabatt på alla The Skin Agents produkter om du handlar i webbshoppen med koden “FAB15”
www.theskinagent.com.

logo under 600Birger Jarls Under När du känner dig bekväm och snygg i dina underkläder speglar det också det du visar utåt. Theodora och hennes kollegor på Birger Jarls Under har i tio år hjälpt kvinnor att ta fram deras rätta jag med hjälp av vackra underkläder, rätt passform och storlek. Deras personliga bemötande och expertis skapar trygghet för dig som kund. Man kan faktiskt säga att hos Birger Jarls Under sker det UNDER varje dag.
Nya kunder får 15% när ni hälsar från Mrs M.
www.birgerjarlsunder.se

yppiga under mindre
Yppiga Under
 startade 2019 för att fylla ett behov av en allt större efterfrågan på vintageinspirerade underkläder så som korseletter, höfthållare och gördlar.
Alla produkter direktimporteras från tillverkaren i Storbritannien där man syr upp plaggen i den familjeägda fabriken som nu är inne på sin fjärde generationen. Alla mönster är ursprungsmönster från 30-, 40- och 50-talen som man sedan anpassat och förbättrat under åren för att hitta den ultimata passformen.
Hos oss hittar du de klassiska siluetterna i både de klassiska färgerna och i modernare varianter för att ge dig de rätta kurvorna till vardags, fest eller varför inte på träningen? Du är aldrig för gammal för att testa något nytt! Yppiga Under är en webbutik men vi erbjuder även provningar i Stockholm för att du ska hitta rätt storlek (sortimentet finns i XS-5XL och BH:ar från 65A-90J). Med kod ”FAB15” får du 15% på ditt första köp.
www.yppigaunder.se
AVIANI-Logga-2018-03-02AVIANI – Passion for Lingerie är en behåutprovningsbutik mitt i centrala Göteborg. Vi vill erbjuda perfekta underkläder till varje kund. Det gör vi med kunskap, personlig service och en stor passion för vår butik. Vi satsar på kvalitet, god kunskap och ett brett och stort sortiment. Vi har över 100 storlekar i butiken, från 60 – 115 i omkrets och från A till M-kupor. Finns inte rätt storlek hemma beställer vi gran hem och utökar vårt utbud tillsammans med våra kunder.
Sandra hjälper till att hitta helt rätt passform för dig och din kropp. Vi är alla unika och perfekta precis som vi är. Med rätt storlek så sitter de flesta underkläderna alldeles utmärkt. Det ger varje kvinna skönt välbefinnande, bättre självkänsla och elegans.
Vid köp av underkläder hos oss i både butik och webbshop får du 10% rabatt med koden ”fabcoach10”.
www.aviani.se En liten film om oss.

VIOLA LAHGER. Sedan 2002 Sveriges främsta korsettmakerska. Vi tillverkar både måttbeställda och standardkorsetter för alla tillfällen, bröllop, scen eller för privat användning. Du får 10% rabatt om du hälsar från Mrs M. www.violalahger.se

ATELJÈ O.L.D står för det unika, historia och kvalité samt är Karlaplans lokala vintage–couture-skrädderi. Linda Lindgren, designer, stylist och kreatör syr up och skapar på beställning till dam/herr/barn/hund. Allt ifrån flugor till kostymen och det vardagliga plagget till den glammiga galablåsan och bröllopsdrömmen. Linda är även stans enda “Vintagedoktor” och kan med omsorg se över dina vintagedarlings för att ge dem en andra chans. Du får 10% rabatt om du hälsar från Mrs M www.o-l-d.se

visitkort 3.indd

BESTOCKHOLM är ett svenskt smyckeföretag. Berit Nilsson är smyckesdesigner med ateljé i Stockholm. Hon arbetar både med traditionella beställningar på smycken utifrån kundens idéer för utformning och färdiga smycken som finns för försäljning i hennes ateljé och showroom. Hennes bakgrund som konstnär gör sig ofta påmind i hennes arbeten. Inspirationen går ofta tillbaka till måleriet och teckningarna och faktum är att hon gärna tecknar på silvret och utformar smycken. BeStockholm och Mrs M har tillsammans gjort smyckekollektionen Dalecarlia och Mrs M bär ofta smycken från BeStockholm. Du får 10% om du hälsar från Mrs M. www.bestockholm.se

Då man aldrig kan få för mycket av det goda så letar vi hela tiden efter nya samarbetsparter, har du en produkt eller tjänst som passar för Fabulous Living så tveka inte att kontakta oss på info@thefabcoach.com